Mitä syödä Suomessa

Herkullinen ruoka kulttuuri Suomen tulee sekä Itä- ja Länsi-lähteiden vaikutuksesta. Keskiajalta lähtien, monet uutuuksia Ruotsista (länteen) ja Novgorodin (itään) ovat tulleet Suomessa tuo uutta inspiraatiota. Kylmä buffet Suomi on saanut vaikutteita sekä Venäjän Zakuska pöydän ja Ruotsin pitopöytä.

Nykyään Suomi ottaa sen ideoita ja inspiraatiota elintarvikkeet ympäri maailmaa ja sitten yhdistää ideoita kehittää ainutlaatuisia suomalaisia ​​ruokia. Huippuosaamista pään kokit ja heidän ammatillista menestystä voidaan kuitata, että kuusi Michelin tähdet on annettu neljä ravintolaa Helsingissä.

Marjoja, sieniä, riistaa ja kalaa muodostavat ruokakulttuuristaan ​​Suomen ja eri vuodenaikoina osuutensa samoin. Made mätiä ja blinit at Shrovetide, paistettua lammasta ja vanukas luotu maltaista ja ruisjauhoja pääsiäisenä aikaa, silliä ja perunaa juhannuksena, pelien syksyllä, rapujen elokuussa, kinkkua jouluna, ja made pata klo talvella. Nämä ruoat tiedetään maistuu paljon paremmin, kun ne syödään täydellinen aikaan vuodesta.

Tuore kala löytyy Suomessa ympäri vuoden, ja se voidaan valmistaa useilla tavoilla. Nordic keittiö Suomen ravintoloita, makean veden kuhaa ja kuhaa käytetään useissa niiden ruokia. Höyrytetty kuha savustettua ahventa, pinaatti, ja kurpitsan kukka täynnä lohta ja silakkaa kerrostettu salaattia tyylikäs ranskalainen valkoviini ovat joitakin tastiest Skandinavian ruokaa herkkuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *