Wroclaw matkaopas

Wroclaw, sijaitsee Lounais-Sleesian alue maassa, lukuisat arkkitehtoniset ja kulttuurikohteita sekä haaste ja tapaamaan paikallisia odotuksia kaupunkiloma.

Majoitus

Toisin kiireisempiä kaupunkien Krakovan ja Varsovan, joissa hinnat ovat alkaneet nousta tasaisesti, se on silti halpa keskieurooppalainen backpacking määränpää. Wroclaw hostellit Myös näillä houkuttelevalla verrattuna niiden suurempien naapurit, ja ovat laadultaan erinomaisia.

Nähtävyydet

Silmiinpistävä kauneuden tämä kaupunki on selvää oikeutta tie ympäri kaupunkia, jossa on upea ja hienovaraisesti suunnitellut rakennukset vying huomiota pitkin kaupungin taivaanrantaan. Kuitenkin kerma monille budjetin matkailijoille on epäilemättä vaikuttava Wrocławin katedraali, koristeltu mahtipontisia hahmoja, jotka juontavat juurensa 13th Century. Musiikin ystäville, se myös ylpeilee suurin elin Puolassa.

Suhteessa muihin arkkitehtuurin, hyvä lähtökohta kaupungin on Rynek keskeinen kaupungin aukiolle, joka reunustaa joka puolelta rakennusten kulttuuri- ja historiallista mielenkiintoa, sekä palvelee matkailijoille valikoima baareja ja ravintoloita, josta nauttia ympäristöstä

Hajua ja makua

Ehkä yllättävin vapaa ominaisuus Wroclaw on kasvitieteellisen tarjontaansa. Vielä outoa, yksi kaupungin houkuttelevin on japanilainen puutarha vuodelta 1913 (maisemaan oli jopa hiljattain kunnostettu avustuksella Japanin hallitus).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *