Puola opas

Puola on yksi mielenkiintoisimmista paikoista Euroopassa ja sitä voidaan kutsua kaikkein alle arvostetaan kohde tällä mantereella.

Tämä maa on täynnä salaperäinen paikkoja, legendat, myytit. Jokainen suurimmista kaupunkien ja tunnettuja paikkoja Puolassa on ainutlaatuinen toisesta syystä. Sopot, Warsaw, Krakova, Zakopane, jokainen kannattaa vierailevien ja viettää aikaa. On niin paljon erikoista näissä paikoissa

Alkaen itämeren meillä on Sopot. Sopot on Puolan pääkaupunki osapuolen elämän Itämerellä ja sen veneet hyvin pitkä laituri. Se tarjoaa yli 10 km valkoista hiekkarantaa, joka on täynnä baareja ja kahviloita. Myös pyöräteitä, kaunis kävelykatuja, puistoja ja metsän rannan vieressä. Mutta se ei ole kaikki. Jos haluat vielä enemmän rentoutua, voit kokeilla jotain terveyskylpylöitä siellä tai maistaa sen yöelämä. Et saa kiertää sen klubeja ja ravintoloita hienoimpia herkkuja kaikkialta maailmasta. Ja kaikki tämä on hyvin kohtuulliseen hintaan.

Jos sinulla on tarpeeksi hiekkaa ja meri voit siirtää askeleen alas keskelle Puola – sen pääomaa, Warsaw. Ensimmäinen paikka nähdä on tietenkin Square Market, joka rakennettiin uudelleen tyhjästä 1950 kun se oli tuhonnut natsien aikana toisen maailmansodan. Pastelli-sävytetty mestariteos jälleenrakennuksen näyttää aivan runoutta. On monia kahviloita, gallerioita, kauppoja ja ravintoloita, joka tarjoaa alkuperäisen ja maukasta ruokaa kuten esimerkiksi savustettua kalaa järvestä alueen tai Puolan-tyyliin ankka. Yhdessä hienoimmista ravintoloista, Fukier, presidentit George Bush ja Jacques Chirac oli siellä ateriat ja ihaili sisustus tämän paikan. Joka vuosi Warsaw järjestetään kansainvälinen jazzfestivaali järjestetään Kulttuurin ja tieteen palatsi ja yöelämän Varsovassa lähes koskaan lopu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *